Sacou bleumarin- vandut Raluca & pantofi asortati- vanduti la targ

vineri, 5 noiembrie 2010

Sacou+ curea
Marime
: 38
Material : 55% poliester, 45% lana
Stare excelenta
Masuri : umeri 76 cm, lungime maneca 58 cm, bust 92 cm, talie 82 cm, lungime umar-tiv 60 cm.
Pret: 45 lei
Sacou anii '60, dintr-o stofa de excelenta calitate, croit foarte frumos si cu detalii de croitorie interesante- tighele decorative la nivelul penselor bustului. E gros, calduros si captusit, poate functiona si ca o jacheta de primavara-toamna.
Are gaici micute pentru o curea subtire, pe care i-am adaugat-o eu si vi-o fac cadou :D Cureaua e neagra, de lac si in stare foarte buna. Trebuie sa recunosc ca pe mine detaliul cu gaicile m-a cucerit pentru ca adaugand cureaua se schimba total infatisarea si pare si mai deosebit:)

Pantofi bleumarin-vanduti la targ
Marime : 38 (5)
Material : piele interior-exterior
Masuri: lungime talpa interioara 25 cm, inaltime toc 7 cm
Stare foarte buna
Pret : 50 lei/ pret nou 30 lei
Genul de pantof clasic, ce nu se va demoda niciodata (thank God, ca am nu stiu cate perechi :D). La spate are doua segmente de piele stantata cu model de sarpe.
Flecurile sunt in perfecta stare, au fost inlocuite. Nu au zgarieturi, julituri, samd, singura urma de purtare este ca pe portiunea neintarita (de la varf la calcai) pielea a facut cateva cute, mult mai putin vizibile in realitate decat in poze. Sunt frumosi tare in realitate iar pielea e foarte moale dar n-am fost in stare sa-i pozez decent.
Fusta inflorata aici, fusta rosie si poseta aici. Pentru oricare combinatie de 2 sau 3 articole se face, evident, reducere :)




















0 comentarii: