Poseta impletita

vineri, 12 noiembrie 2010

Marime : 26/19 cm aprox, lungimea totala a baretei 35 cm
Material : textil (rafie)
Stare foarte buna exterior, excelenta interior
Pret : 35 lei/ pret nou 20 lei
O adevarata poseta de domnisoara! :) E asa dragalasa si chic, incat eu as incepe cu ea in construirea unui outfit, ca sa fiu sigura c-o pun bine in valoare.
Baza ei (partea interioara) e dintr-un material solid, care-i da tinuta, cu cadru, asa incat e foarte rigida, (posibil ceva material plastic), iar deasupra e adaugata impletitura din rafie. Se inchide cu un nasturel iar manerele sunt imbracate si ele tot in rafie. Manerele au 'balamale', sunt mobile. Singurul defect este ca de pe unul din manere s-a desfacut panglica de rafie, insa chiar nu se observa mai deloc pentru ca dedesubt manerul e tot negru. Insa daca vreti sa fie la fel cele doua, se poate da jos panglica cu totul, nu va avea geanta de suferit in nici un fel.
Dupa stiinta mea, e anii '50-'60, deci numai buna de purtat la o rochie de stofa frumos croita sau la un costumas clasic stil Chanel :D
Also, e foarte incapatoare, datorita 'arhitecturii' ei.
Din pacate chiar n-am fost in stare sa-i fac poze decente, si a iesit fie prea lucioasa, fie prea deschisa la culoare, dar va asigur ca nu e de niciunele :)







0 comentarii: