Blue- vandute& white

miercuri, 17 noiembrie 2010

Camasa alba Zara
Marime
: 38/ M
Material : 100% bumbac
Stare excelenta
Masuri : lungime maneca 41 cm, bust 92 cm, lungime umar-tiv 59 cm.
Pret: 35 lei/ pret nou 25 lei
In stare impecabila, bumbac 100%, croita asa cum trebuie sa fie o camasa alba :) Un must have in dulapul oricarei gagici chic :D Are pense la bust si maneci 3/4.

Fusta vintage cu flori albastre- vanduta Ioana

Marime : S-M
Material : bumbac satinat
Stare excelenta
Masuri : talie 68-70 cm, solduri oricat, lungime talie-tiv 67 cm.
Pret: 40 lei
Un imprimeu dreamy, culori placute, relaxante chiar, si bine imbinate si un material foarte bun- bumbac opac, plin, si usor satinat. Dupa croiala (clos, ampla) pare a fi anii 50-60 dar ar putea fi si o replica mai recenta, facuta la croitor, pentru ca etichete nu are de nici un fel. Se inchide in fata de sus pana jos cu nasturi si cu o capsa plus mos si baba ascunse. Lipseste ultimul nasture de jos dar nu se observa deloc butoniera goala pentru ca e facuta din acelasi material si se pierde in imprimeu.

Cizme bleumarin- vandute Oana

Marime : 40 pe talpa, mai potrivite pt 39- 39.5
Material : piele
Masuri: lungime talpa interioara aprox 26 cm, inaltime toc 4 cm
Stare foarte buna,
Pret : 50 lei
Piele de foarte buna calitate, moale si in stare foarte buna. Au doar dungile obisnuite de uzura ce apar pe bot, nu au zgarieturi sau alte urme. Flecurile sunt proaspat inlocuite si sunt incredibil de comode. Eu le-am cumparat in special pentru culoare, pentru ca nu-s chiar clasicul negru dar totusi inchise, potrivite pentru vremuri mai reci si mai noroioase :) Impreuna cu o fusta inflorata ca cea de mai sus, you have yourself a cool vintage outfit :)
Which reminds me...pentru oricare 2 articole facem reducere ;) evident si pentru toate trei.



















0 comentarii: