Camasa de matase- vanduta si sacou reiat - vandut

marți, 23 noiembrie 2010

Camasa roz de matase- vanduta
Marime : 38-40
Material : 100% matase
Stare excelenta
Masuri : lungime maneca 58 cm, bust 110 cm, lungime umar-tiv 64 cm.
Pret: 30 lei
Textura materialului e, bineinteles, foarte fina si placuta la atingere :) Culoarea e ceva mai putin intensa decat a iesit in poze.
Se incheie cu nasturi sidefii, are un buzunar la piept si pe el brodata o emblema, un 'fleur de lys'. Are mici incretituri deasupra bustului, dandu-i putin mai multa amplitudine. Dupa mine, cel mai bine arata purtata in pantaloni/fusta.


Sacou negru reiat
Marime
: 38
Material : bumbac plus ceva elastan
Stare excelenta
Masuri : lungime maneca 58 cm, bust 88-90 cm, lungime umar-tiv 52 cm.
Pret: 30 lei/ pret nou 20 lei
E reiat foarte marunt, necaptusit, cu revere rotunjite. L-am cumparat de nou cu un nasture lipsa (fara sa vad, evident), deci are doua butoniere si un singur nasture imbracat in acelasi material, dar pe mine nu m-a deranjat niciodata treaba asta, pentru ca nasturele de sus e cel care lipseste asa ca nu se vede butoniera din cauza reverului.
Are buzunare false, e foarte cambrat, si vine bine cu aproape orice :) Fuste, pantaloni, tricouri, rochii, camasi, you name it!
Arata ca nou desi l-am purtat de cateva ori, cred ca e un material rezistent (si usor elastic), pe care nu apar urme de purtare. Un detaliu esential e ca e un velur care nu atrage scamele ;)














0 comentarii: