The Sherlock Cape & Cizmele Doamnei Birker- vandute Andreea

miercuri, 19 ianuarie 2011

Capa
Marime
: oricare
Material : lana
Stare excelenta
Masuri : lungime umar-tiv 92 in fata, 102 cm in spate.
Pret: 150 lei/ pret nou 60 lei
I instantly fell in love with this one :D Din pacate m-am indragostit de 2 cape deodata (pe cealalta o s-o vedeti ca guest star intr-un post urmator) so this one must go.
Unul din beneficiile cele mai importante este ca se potriveste oricarei masuri si mai ales oricarei siluete. Also, merge cu cizme cu toc, cu botine sau cu brogues la fel de bine.
E din lana moale moale, din pacate nu are eticheta cu compozitia. Are si buzunare si se inchide cu 6 nasturi, din care 4 ascunsi. Are o captuseala foarte fina, de buna calitate, contribuind la sentimentul de mister pe care ti-l da cand o imbraci :D
Culoarea e un kaki inchis, in carouri. I se pot face si "maneci", atat cat e posibil la o capa, bineinteles :) cu ajutorul unor patratele de scai (vezi ultimele 2 poze).

Cizme de piele intoarsa- vandute Andreea

Marime : 38.5-39
Material : piele intoarsa exterior, interior textil+ piele
Masuri: lungime talpa interioara 25.5 cm aprox, inaltime toc 5 cm
Stare foarte buna
Pret : 80 lei
Pot fi purtate si intoarse, datorita fasiilor de piele din interior, care sunt acolo exact pentru a fi aratate lumii. Toc jos, comod, bun pentru trafic intens :P
Sunt in stare foarte buna, talpa si flecul sunt excelente, si culoarea e interesanta, e ceva intre kaki si gri...sort of.
Pe talpa scrie 6 1/2, n-am reusit sa le masor pe interior bine, dar dupa cum imi vin mie, par sa fie 39, chiar 38.5.


0 comentarii: