Reducerea de azi: flori in imprimeu si fluturi in croiala- vanduta

sâmbătă, 31 iulie 2010

Marime : 40
Material : 100% poliester
Stare excelenta
Masuri : bust 94-98 cm, talie 76 cm, solduri 96 cm, lungime umar-tiv 104 cm.
Pret: 40 lei/pret nou 25 lei
Cred ca e anii '70 dar n-o sa zic asta in caz ca totusi ma insel :P Maneci fluture, captuseala pe toata lungimea, gaici mititele si discrete (negre, de ata) in parti. Se incheie cu fermoar ascuns la spate si feelingul primavaratic vine la pachet cu imprimeul floral.




Reducerea de azi: rochie pastel Zara- vanduta Andreea

joi, 29 iulie 2010

Marime : S
Material : 100% bumbac
Stare foarte buna
Masuri : bust 90-92 cm max, talie 80 cm, solduri oricat, lungime umar-tiv 90 cm.
Pret: 40 lei/ pret nou 30 lei
E atat de dragalasa ca nu stiu cum s-o descriu mai bine :) Se incheie in lateral cu fermoar ascuns, are pense in fata sub bust (vizibil in poza-detaliu) si o parte cu elastic la spate. In plus, se leaga cu cordon la spate si decolteul are un detaliu in plus- snurul cu margelute de metal la capat. Toate astea ca sa stea ca turnata pe purtatoare :) Jos se termina cu 2 volanase, ambele cu aspect 'neterminat', la fel ca bretelele si decolteul. Desi scrie S pe eticheta, a incaput si pe un M, fara nici un efort. In poze apare putin mai umflata decat e pentru ca batea un ventilator inspre ea :DTake it home and it will treat you nice :)






Fusta in 4 culori

miercuri, 28 iulie 2010

Marime : 38
Material : 100% bumbac
Stare foarte buna
Masuri : talie 66-106 cm, solduri 130 cm, lungime talie-tiv 67 cm.
Pret: 40 lei/ pret nou 30 lei
Pentru ca are talia pe elastic se potriveste si la o masura mai mica si cred ca si la una mai mare. Materialul e un bumbac moale si prietenos, captusit pe dedesubt. Pe bata din talie sunt din loc in loc mici (si greu observabile) gaici pt curea..nu prea inteleg de ce dat fiind ca e din elastic...dar imi fac datoria sa anunt:P La fel ca modelul si culorile, si numele e simpatic, vine de la Mamut Moden ;))



Scurti in carouri - vanduti Dana

Marime : scrie 44, sunt 36, maxim 38
Material : 65% poliester, 35% bumbac
Stare foarte buna
Masuri : talie 80 cm, solduri 96 cm, lungime talie-tiv 33 cm
Pret: 25 lei/ pret nou 10 lei
Cred ca am facut o pasiune pentru pantalonii barbatesti, avand in vedere ca si astia sunt tot cam in stil barbatesc, cred c-ar arata bine si lungi :D Dar sa nu deviem. Astia sunt subtirei, au 2 buzunare in fata, unul mic la spate cu nasture, se inchid cu fermoar si 'carlig' metalic in fata. Modelul e tot cu pense, ca la pantalonii postati inainte, si au gaici pentru o posibila curea.









Cotton club men's pants- vanduti+ bow belt- vanduta Cleo

...worn as women's, of course
Pantaloni- vanduti

Marime : scrie 42 pe eticheta dar sunt mai degraba pt 38-40
Material : 100% bumbac
Stare excelenta
Masuri : talie 80 cm la primii nasturi, 84 cm la al doilea set, solduri 100 cm aprox, lungime talie-tiv 56 cm (lungime totala, neindoiti).
Pret: 40 lei
Sper ca nu doar eu am vazut potential in pantalonii barbatesti :P
Modelul e destul de permisiv cu marimile, pentru ca talia poate fi purtata mai sus sau mai jos, cu curea sau fara, si in plus in laterale au cate 2 nasturi pt a fi ajustata si mai mult. La fel, in partea de jos mai pot fi indoiti, eu i-am pozat intorsi de 2 ori dar si cu lungimea lor maxima, care mi se pare, cum altfel, prea lunga :P
Materialul e foarte subtire si usor, un bumbac fin si de calitate. De Cotton Club:P
Au 5 buzunare in total, 2 laterale (adaaaanci, cat sa stai cu mainile lejer intinse in buzunar, very comfy), 2 la spate, inchise cu nasturasi si unul mai mic in fata, care pare a fi fals dar nu e, se deschide in spatele penselor din fata.
Se inchid cu 3 nasturi ascunsi plus unul vizibil si un element metalic de siguranta.
Arata numai bine si cu balerini sau tenisi dar si cu tocuri (vezi prima poza).

Curea de lac cu funda

Marime : lungime totala 109 cm, lungime pana la prima gaura 88 cm, pana la ultima 98 cm, latime 1.5 cm.
Material : inlocuitor piele pe interior + inlocuitor piele lacuit exterior
Stare excelenta
Pret: 25 lei
Sistemul de inchidere nu e clasic, ca la curelele cu catarama, din cauza fundei, e ca un fel de sistem cu capsa, se vede in ultima poza. E destul de larga cureaua, cred ca ar veni bine unui 40-42, dar nu va opreste nimeni sa-i faceti gauri in plus sa se potriveasca :)













Reducerea de azi: rochie austriaca bicolora- vanduta Corina

Marime : 38
Material : 100% bumbac
Stare excelenta
Masuri : bust 80-88 cm, talie 70-72 cm, solduri oricat, lungime umar-tiv 112 cm.
Pret: 50 lei/ pret nou 35 lei
Pare sa fi fost facuta la croitor, nu are nici o eticheta si nici urma de asa ceva :) Partea superioara a bustului este pe elastic, dand impresia de decolteu de hangita dragalasa...na c-am scos-o :D Se incheie cu 3 nasturi in fata si cu alte cateva capse ascunse deasupra si dedesubtul lor. Imediat dedesubt de talie, unde incepe 'fusta', materialul e incretit foarte des cu ajutorul unor siruri de ata, nu de elastic, deci talia nu e prea permisiva. Materialul e un bumbac gros de calitate, dublat in partea de sus. All in all, o rochie etno deosebita si very flattering :)