Vesti bune de la Elefant

vineri, 3 septembrie 2010

Reintoarcerea verii (dar noi stim ca de fapt nici nu plecase nicaieri) l-a bucurat nespus pe cel mai roz dintre Elefanti si ne-a inspirat si pe noi sa mai inauguram o promotie. Lucrurile sunt foarte simple si stau asa:
- daca nu sunteti deja fan Vintaggeria pe Facebook, dati click aici iar mai apoi click pe "Like" (sau folositi direct butonul Like din casuta de pe coloana din dreapta)
- si zilnic (cel putin de l-v) vom avea o postare cu cate un produs, "highlight-ul" zilei. Produsul respectiv va avea taxele postale 0 pentru clientele din provincie, iar pentru cele din Bucuresti, reducere 20% pentru rochia/pantalonii/fusta/etc in cauza sau pentru urmatoarea comanda, alegere care ramane la latitudinea simpaticelor noastre cliente, carora le multumim pentru fidelitate pe aceasta cale:)
- acest lucru este valabil pentru produsele comandate in aceeasi zi cu postarea lor pe Facebook, metoda preferata fiind tot prin e-mail la vintaggeria@yahoo.com. Promitem sa le postam cat mai la inceputul zilei, bineinteles.
- even better, asta nu inseamna ca nu va mai exista si rubrica Reducerea zilei, care e cu totul alta mancare de peste si nu afecteaza cu nimic sus-mentionata promotie.
Acestea fiind zise, inapoi la bucurat de vremea frumoasa! :D

0 comentarii: