Doua evenimente vintage!

joi, 24 iunie 2010

Intai, Elefantul Roz se bucura sa anunte frumosul concurs de pe Schimba Hainele, cu si mai frumosul premiu, un abonament pe un an la Decat o Revista plus tricou. Se asteapta pe mail la sertarulcuhaine@gmail.com poze cu o rochie de mireasa din Epoca de Aur, impreuna cu povestea ei, pana pe 31 iulie. Mai multe detalii aici.
Nu mai e nevoie sa spun ca mi se pare o idee tare frumoasa, iar premiul pe masura. M-as fi aruncat cu mare placere si eu insa mama s-a casatorit doar la primarie, intr-o rochie (geniala de altfel, pe care o port eu acum) tricotata, de lana. Iar mama ei nici atat n-a avut parte de rochie de mireasa :) Totusi, ca sa contribui cu ceva, o sa adaug o fotografie de la nunta surorii bunicii paterne, pe care n-am apucat s-o cunosc din pacate, ca de altfel nici pe bunica. Din nefericire nu stiu in ce an a avut loc nunta, in jur de 1930 in orice caz. Asadar nu ma incadrez la perioada stabilita de Fingo, dar e oricum o rochie superba si pe care as purta-o fara sa stau pe ganduri la nunta mea :) Sa nu mai vorbesc de voalul superb..
Mai apoi, trebuie sa va anuntam un nou targ vintage, Dress to Impress, la Vila Rodizio, pe 3-4 iulie. Elefantul nu poate participa pentru ca noi suntem plecati din oras pentru 'aprovizionare' dar va indemnam cu caldura sa dati o raita pe acolo:)
Zile insorite tuturor si fiti pe aproape pentru urmatoarele postari!

0 comentarii: