Ac de palarie/ brosa Swarovski- vanduta Dalina

miercuri, 15 iulie 2009

Material : argint 925 placat cu aur + cristal Swarovski- crisolit
Stare excelenta, nou, in cutie
Masuri : 4,5 cm/ 2 cm brosa, inca 2 cm in plus mai are acul
Pret: 150 lei

Bijuteria este noua, a fost scoasa din cutie numai
pentru a fi admirata:P si de data asta si pozata, pentru ca ma despart de ea. Pozata destul de prost, recunosc :) E dificil insa de redat infatisarea reala a unui obiect atat de delicat si pretios.
Acul are un "capacel" de protectie la capat, care se poate lauda si el cu o pietricica Swarovski a lui :D Capacelul acesta pare a nu fi placat cu aur totusi, numai suflat, pentru ca in timp i-au aparut cateva pete mici mai inchise la culoare, cumva e posibil sa fi intrat in contact cu parfum sau alte substante asemanatoare, inainte sa ajunga la mine.
Restul insa este impecabil, fara urme, zgarieturi, etc. P
oate fi purtata si ca ac de palarie si ca brosa. Are cutia (cutiile) originale, inclusiv saculet cu carticica originala.
Carticica, pe langa a prezenta marca si alte obiecte din colectie (din anul 2000) este practic si un certificat de autenticitate. Autenticitatea este atestata si de marcajele de pe obiect, pe langa marcajul 925, prezent de 2 ori, inca 3 din cele prezentate in carticica (poza-detaliu 1).
Pe eBay am gasit un frate al lacustei mele, la 112 dolari, aici. Ac
estea fiind zise, va las cu gama larga de incercari de a o fotografia cum trebuie, in speranta ca vor fi totusi destul de graitoare:)

0 comentarii: