V4Vintage review

luni, 13 octombrie 2008

A fost foarte frumos, Elefantul a fost absolut dat pe spate de multimea de fete si baieti (da, si baieti, ca am avut cravate frumoase) interesati cu adevarat de vintage & recycling si de atmosfera de bal, vintage market si non-stop party, all in one.
Elefantul, insa, nu stie decat sa fie roz si sa zambeasca intimidat, asa ca ne-am ocupat noi de stand, ceea ce a fost foarte bine pentru ca ne-am imprietenit cu multa lume, clienti si "concurenta", termeni care, in mod firesc, s-au mai si suprapus. Which reminds me ca mi-am cumparat cea mai draguta brosa & matching earrings, in forma de briose :D de la pikaciuka. si cercei "de balerina" (mov cu turcoaz, foarte important) de la Burp.
Concurenta, spuneam in ghilimele, pentru ca s-a dovedit (daca era nevoie) ca e loc pentru toata lumea si mai ales ca "great minds think alike" :)) adica, dupa experienta de ieri, zicem ca daca esti vintage lover esti sigur worth-knowing si ne-am intelege bine.
Pe aceasta cale "oficiala" vrem sa le multumim inca o data pentru gentuta "vecinelor de stand", Clara si Francesca de la Vintage my love, cu care am impartit timpul, strategii de marketing, oglinda si taburetii :)
Ne-a placut atmosfera, lumea, outfiturile si combinatiile de haine absolut delicioase pe care le-am vazut si cu care e asa bine sa-ti mai clatesti ochii din cand in cand, alternativa la "street wear-ul" de zi cu zi din Bucuresti.
De multumit trebuie sa multumim multora: cumparatorilor, care au fost multi, interesati si mai ales simpatici, organizatorilor, fetelor care ne-au reprezentat la sectiunea de handmade, Adriana si Andra (de care veti mai auzi pe viitor:), Virginiei Toma pentru linia speciala de accesorii "Vintaggeria by Virginia Toma", celor de la Tabu pentru mini-articolul lor , prietenilor care ne-au ajutat cu toate micile detalii de care e nevoie sa iasa totul bine si, evident, nu in ultimul rand, sa ne multumim unul altuia ca am facut treaba buna:)
Si-acum poze:













p.s. Sursa foto 1 si 2 - vintageloverspub.

1 comentarii:

Rocher spunea...

hey. ma poate ajuta cineva?.. la etajul doi era un tip care vindea din acelea in kare ti pui creioanele bla bla. are cineva blogul lui? i m desperate :D please ;;)